Cloudløsninger

/Cloudløsninger
Cloudløsninger 2016-12-14T09:16:49+00:00

Cloud computing er din professionelle IT-platform.

Du får en skalerbar IT-løsning, høj sikkerhed og backup.

Benyt de mange fordele ved Cloud computing

Valhal IT tilbyder forskellige IT-løsninger inden for Cloud computing, herunder Cloud desktop, Microsoft Office 365, Lej en server og Cloud backup. Hvis du ønsker at outsource din IT, skal du kigge nærmere på Cloud desktop, der er vores kerneprodukt.

Mange små og store virksomheder vælger at benytte Cloud computing og samtidig outsource deres IT til en cloud-leverandør. Det sker ofte fordi, at IT er en kompleks opgave, der kræver både kompetencer og tid til at administrere software, applikationer, systemer, servere og teknologi, der er i konstant udvikling.

Du opnår en lang række fordele ved at benytte Cloud computing og samtidig outsource din IT:

Fleksibel og skalerbar IT-løsning

Du får en fleksibel og skalerbar IT-løsning, der gør det muligt opgradere din kapacitet og udvide din IT-infrastruktur efter behov.

Lave priser og ingen store investeringer

Det er meget nemt at komme i gang! Du behøver ikke at investere i store engangsudgifter og have besværet med at etablere et IT-system. Samtidig slipper du for løbende udgifter til dyr hardware som f.eks. servere, harddiske og betaler kun for dit forbrug.

Nem og sikker adgang til data

Du får adgang til dine data og dokumenter, uanset om du er på kontoret, arbejder hjemmefra eller er på farten. Vi sørger for datasikkerheden og du skal ikke tænke på at opdatere virksomhedens IT-systemer eller holde styr på de mange komplekse facetter af IT-sikkerhed.

Altid opdateret med den nyeste software

Som en del af en cloud-løsning kan din virksomhed altid være opdateret med den nyeste software uden omkostninger ved at administrere teknologien selv.

Fokus på grøn IT

I dag fokuserer mange virksomheder på grøn IT som en del af deres strategi. Med en cloud-løsning er din virksomhed med til at reducere den samlede mængde energi, der bruges til at holde IT-systemer kørende. Det skyldes, at data samles i datacentre frem for på fysiske servere i forskellige virksomheder.