Cyberbooking

/Cyberbooking
Cyberbooking 2017-04-11T13:02:16+00:00

Simpel online booking på dit website

Responsive bookingsystem – enkelt at anvende, både for dig og dine kunder!

  • Det har aldrig været lettere at administrere dit bookingsystem.

  • Fuldt kompatibelt med Outlook, Thunderbird, Google Calendar, ­Apple Calendar m.fl.

  • Systemet er ultra fleksibelt, uanset hvilken platform du bruger på dit website.

  • SMS Påmindelser

Fantastisk Integration

Systemet er ultra fleksibelt, og kan integreres alle steder. Uanset hvilken platform du bruger til dit website, kan vores system snakke sammen med den. Det betyder i praksis at vi kan integrere vores system på dit website, uanset hvordan det ser ud, hvor gammelt det er og hvilket “sprog” det er kodet i. Det er også muligt at køre systemet selvstændigt i en pop-up – enten som et subdomæne hos os, eller på dit eget domæne.

Eksporter til ICalendar –Kompatibelt med Outlook, Thunderbird, Google Calendar, ­Apple Calendar m.fl.

Du kan eksportere alle dine bookinger i ical-format, så du kan hente dem ind i iCalendar og se dem direkte i kalenderen på din telefon f.eks. Det er med til at give dig et fantastisk overblik.
iCal formatet understøttes af de fleste kalender-systemer til smartphones, PC og tablets, såsom Apples kalendere, Google Calendar, Yahoo! Calendar, Microsoft Outlook, Lotus Notes, Mozilla ­Thunderbird m.fl.

SMS og mail påmindelser – Både til dig og dine kunder

Giv dine kunder besked pr. SMS når tiden for deres booking nærmer sig. SMS’er til dine kunder koster kun 49 øre pr. stk, og der følger 100 stk med ved oprettelsen af systemet. Du kan slå SMS til og fra som du ønsker. Du indstiller selv hvor lang tid før bookingen SMS’en skal sendes til dig og til kunden.

Du har mulighed for at styre præcist hvad der skal stå i påmindelserne, både dem på SMS og dem der kan blive sendt som e-mails.

Super simpel backend

Det har aldrig været lettere at administrere dit bookingsystem. Vores enkle og overskuelige administrationspanel gør det nemt og hurtigt at oprette og blokere tider, oprette nye ydelser, se ­oversigt over bookinger m.m. Har du en smartphone eller en tablet, kan du også administrere ­systemet direkte på den.

Responsive Design

Vores system er ikke bare bygget til at køre på en computer. Det er designet til at kunne køre lige godt på alle enheder, og i alle browsere. Det kaldes “responsive design”, og det sikrer at du aldrig går glip af en booking fordi din kunde sidder med en enhed, som dit ­bookingsystem ikke understøtter, eller kun understøtter meget dårligt.
Mange af dine kunder besøger i dag dit website via deres smartphone eller en tablet, som f.eks. iPad, og det er derfor vigtigere end nogensinde at dit bookingsystem også kan læses og bruges på mobile enheder. Det kan Cyberbooking.

Ekstremt brugervenligt bestillings-flow

Processen med bestilling foregår på én side. Der er ingen ventetid imellem de forskellige steps i bestillingen, og din kunde skal bare starte oppefra og følge de ganske få trin ned ad siden – så er bestillingen gennemført! Det sikrer at du ikke taber en booking fordi bestillingen bliver for omsonst og tidskrævende. Vores flow er enkelt og elegant, og det absolut mest brugervenlige på markedet i dag.

Prøv systemet fuldstændig gratis!

Du kan komme i gang helt gratis. Du får 14 dages prøveperiode helt gratis, og derefter opkræves abonnementet kvartalsvis forud. Priserne starter ved så lidt som 99 kroner, og du kan altid opgradere din løsning. Du kan også til enhver tid opsige dit abonnement til udgangen af en betalingsperiode – også i prøveperioden. Hvis du i løbet af de 14 dage finder ud af at du ikke ønsker at benytte vores system, kan du kvit og frit opsige abonnementet.

Læs mere om Cyberbooking her